Официалната премиера на „Имигрантката” беше тази пролет на фестивала в Кан, наскоро беше показан в Нюйоркския фестивал, а тази седмица има две прожекции у нас – 30.10 и 02.11, част от фестивала за независимо кино SoIndependent. Още не сме имали шанс да го гледаме, а и доскоро нямахме никаква представа какво да очакваме – знаехме само, че филмът изглежда невероятно (според първите ревюта и коментари от фестивалния показ), режисьор е Джеймс Грей, а в главните роли са Марион Котияр, Хоакин Финикс и Джереми Ренър.

Сега, покрай предстоящото в края на другия месец разпространение в кината във Франция, получаваме един доста приятен за окото трейлър, който решихме да ви представим заедно с два плаката и един официален синопсис.

http://www.youtube.com/watch?v=ZaYh0G1N-NU

Не успяваме да добием представа за качествата на драмата, но е очевидно, че всеки кадър ще е изумително красив и като че ли епохата е представена отлично. Разбира се, главните актьори също са доста добра причина да се интересуваме от филма и възнамеряваме да посетим една от прожекциите тази седмица.

Ето ги и обещаните два плаката, последвани от официалния синопсис.

Имигрантката - плакат

Имигрантката - плакат

1920. Търсейки ново начало и следвайки американската мечта, Ева и сестра й Магда напускат Полша и заминават за Ню Йорк. Когато пристигат в Америка, лекарите откриват, че Магда е болна и разделят двете жени. Ева е пусната в страната и се озовава на улицата, а сестра й е под карантина. Сама, без никакъв избор и надявайки се скоро да се види с Магда, Ева попада под влиянието на Бруно, чаровен, но опасен мъж, който я принуждава да проституира. Един ден Ева се запознава с братовчеда на Бруно, илюзионист на име Орландо. Той я омайва и бързо се превръща в единствения й шанс да се измъкне от кошмара, в който е попаднала.

Режисьор на „Имигрантката” е Джеймс Грей, оператор е Дариус Конджи, а в главните роли са Марион Котияр, Хоакин Финикс и Джереми Ренър.

Френската премиера е планирана за 27 ноември, а американската вероятно ще е пролетта. Както вече споменахме, можете да гледате „Имигрантката” на 30 октомври и на 2 ноември в рамките на тазгодишния фестивал за независимо кино SoIndependent.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *