Стивън Ланг

Стивън беше толкова важен за първия филм, ще имаме възможност да го върнем отново” – думите са на Джеймс Камерън по повод злодея в първия „Аватар”, полковник Майлс Куорич, в чиято роля помним Стивън Ланг. Всички зрители, гледали най-успешния боксофис хит на всички времена (втори по ред във филмографията на Камерън) знаят, че полковникът приключи жизнения си път. Но, както и друг път сме споделяли думите на Камерън – „когато става дума за фантастична поредица, никога не си мъртъв наистина, освен ако ДНК-то ти не е заличено или изхвърлено от Вселената. А съществува и пътуване във времето, нали?

По повод героя на Ланг режисьорът добавя:

„Няма да ви кажа как точно ще го върнем в сюжета. Неговият персонаж ще се промени в наистина неочаквана посока в продължение на сагата с новите три филма. Очаквам с нетърпение да работя отново с толкова талантлив актьор, който се превърна и в добър приятел”.

Сред новините по повод решението на Камерън се срещат различни догадки – от съживяването в тяло на жител на Пандора до превъплъщение във вариант робот, като Deadline дори го наричат „Дарт Вейдър на поредицата”. И това – въпреки намека за промяната на героя в предполагаема добра посока… Може пък наистина да има къде да се вмъкне бат’ Арни Шварценегер като допълнителен, или главен злодей, каквито слухове бяха плъзнали?!

Ще се ослушваме за още новини, свързани с поредния франчайз, чиито снимки ще започнат по това време догодина, като плановете „Аватар 2” да се появи на екран за момента се ориентират към декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *