Само преди два дни видяхме първия тийзър трейлър и един пропаганден постер от предстоящия анимационен сериал „Star Wars Rebels”, а ето че е време за нов любопитен поглед, чиито акцент е главният злодей, наречен „Инквизитора”, натоварен лично от лорд Вейдър със задачата да открие и ликвидира последните оцелели джедаи.

„Инкизитора” беше представен на изминалия  New York Comic-Con от изпълнителния продуцент Дейв Фиони, който говори и за статута на Империята в сърцата на феновете и за вълнението от възможността той и екипът му да работят с някои от иконичните ѝ образи.

На този етап не ни се ще да коментираме „Инквизитора”, защото искаме да го видим в действие, но това, че разполага с двоен светлинен меч, е стъпка в положителна посока. В очакване сме на първия истински трейлър, за да придобием и по-добра представа за стила на анимацията и всичко останало.

Ето отново официалния синопсис на сериала.

Star Wars Rebels” продължава епичната традиция на легендарната „Star Wars” сага с чисто нови, вълнуващи и изпълнени с екшън приключения. Злата Галактическа империя затяга властната си хватка над все повече светове и това е началото на мрачна и тежка епоха в галактиката. В началото на сериала имперските сили са окупирали отдалечена планета и управляват с железен юмрук, съсипвайки живота на обитателите. Но има няколко смелчаци, които се противопоставят на безбройните Stormtrooper-и и TIE fighter-и на Империята: екипажът на звездния кораб „Ghost”. Заедно, те ще се сблъскат със заплашителни нови злодеи, ще преживеят вълнуващи приключения и ще се превърнат в герои.

Премиерата на „Star Wars Rebels” се очаква през есента на 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *