Avatar 4DX

Играта приключи. Двоен билет за „Аватар 4D” спечели:

Ангел Ангелов

Представител на „CinemaCity” ще се свърже с него с подробности как да получи наградата. Честито!

________________

След безпрецедентния финансов и културен успех, който постигна през 2009-та, „Аватар” на Джеймс Камерън се завръща отново на голям екран във форма, която ще направи кино посещението ви в екзотичния свят на Пандора още по-незабравимо.

В следствие на хилядите запитвания от страна на феновете, от 18 октомври в рамките на две седмици Cinema City ще покажат ексклузивно „Аватар” в специално мастериран за 4D вариант. Филмът ще се завърти в 4DX салона на Cinema City Paradise, в който зрителите ще могат да се насладят на уникална хореография и ефекти, включващи вода, аромати, вятър, дим, вибрации и движение на седалките, които се случват в синхрон с действието на екрана и които ще стимулират сетивата на зрителите далеч отвъд границите на аудио-визуалното преживяване в стандартните кино салони.

Във връзка с предстоящата премиера, Cinema City дава шанс на някой от нашите читатели да спечели двоен билет за филма. За да сте късметлията, който ще се наслади на това неповторимо кино изживяване, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

На кое от следните неща не можете да се насладите в киносалон за 4-измерно кино – 4DX в Cinema City Paradise:

а) Миризми
б) Вятър
в) Масаж на краката

Верен отговор и координати (иметелефон, град) за обратна връзка можете да изпращате на адрес game@operationkino.net до 24 октомври (включително)!

Аватар

Не пропускайте „Аватар 4D” от 18 октомври само в 4DX в Cinema City Paradise.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment