След като видяхме първите снимки и един клип от снимачната площадка на „Need for Speed”, сега идва ред на първия трейлър и понеже знаем с какво нетърпение го чакат всички фенове на играта (както и всички автомобилни маниаци), бързаме да ви го представим, без да се мотаем с излишни коментари.

Първата главна роля на Арън Пол в потенциален блокбастър и при това филм, за който създателите се надяват да конкурира финансовия и поп-културен феномен „Бързи и яростни” поне до известна степен и да се превърне в следващия популярен авто-франчайз. Сигурни сме, че на агента на Пол му е звучало като страхотна възможност, която просто не може да се пропусне, и вероятно е бил прав, но като фенове на актьора, на нас ни се искаше да пробие в Холивуд с нещо по-качествено.

Защото този първи трейлър, въпреки че оценяваме опита за драматизъм с все музиката, гласа зад кадър и кадансите, никак не успя да ни надъха и ако не бяхме и без това подходили с умерени-към-никакви очаквания, най-вероятно щяхме да сме сериозно разочаровани. Както казахме, оценяваме опита, но поне за нас и на този етап, той си остава неуспешен. Разбира се, не се и съмняваме, че има доста фенове, които смятат, че е страхотен трейлър. Може при следващия и ние да се присъединим към тях, но не ни се вярва…

Need For Speed

Need For Speed - Атън Пол и Доминик Купър

Натопен за престъпление, което не е извършил, автомобилният механик и уличен състезател Тоби (Арън Пол) излиза от затвора, твърдо решен да си разчисти сметките с човека, отговорен за фалшивата му присъда. Тоби „разцепва” пътя в едно опасно крос-кънтри пътешествие, което започва като идея за отмъщение, но се оказва мисия за лично изкупление.

Режисьор на „Need for Speed” е Скот Уо („Act of Valor”), сценарият е дело на Джон и Джордж Гатинс („Flight”, „Real Steel”), а в ролите са Арън Пол, Имоджен Путс, Доминик Купър, Кид Къди, Рамон Родригес, Дакота Джонсън, Майкъл Кийтън и др.

Премиерата е 14 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Автопаркът от всички части на Бързи и яростни не може да стъпи на малкия пръст на автомобилите от този трейлър

  2. За феновете на BB Арън Пол дълго време ще си остане просто Джеси. След дългоочаквания финал след два имам малки съмнения, дали той изобщо ще успее да излезе от образа който познаваме. Мисля, че ще си остане с това изпълнение. Дано да греша, йо. 😉