The Fifth Estate” на Бил Кондън тръгва по кината на 18 октомври, но вече беше показан на фестивала в Торонто и по една или друга причина не успя да предизвика интереса, на който създателите се надяваха (не сме го гледали и не знаем доколко можем да се доверим на ревютата, че филмът просто не е достатъчно грабващ и провокативен). Но всички, гледали го, настояват, че изпълненията на Бенедикт Къмбърбач и Даниел Брюл са изключително добри – въобще не сме съмнявали и като доказателство получаваме два клипа от филма, които представят първо разрива между Джулиан Асандж и Даниел Домшайт-Берг (чиято книга е един от източниците, върху които се позовава сценарият), а след това и притесненията на различни правителства и обратния ефект върху Асандж.

http://www.youtube.com/watch?v=b3Gcx5B970w

Освен по-горните клипове, наскоро видяхме и нов плакат на филма, както и поредица от снимки, които представят и някои от по-второстепенните герои, които за наше щастие се изпълняват от първокласни актьори. Нямаме търпение да видим изпълнението и на Питър Капалди (новия Doctor Who, който за нас ще си остане Малкълм Тъкър).

Режисьор на „The Fifth Estate” е Бил Кондън, а в ролите ще видим Бенедикт Къмбърбач, Даниел Брюл, Дейвид Тюлис, Антъни Маки, Лора Лини, Станли Тучи, Карис ван Хоутен, Питър Капалди, Алиша Викандер и др.

Премиерата е 18 октомври 2013.

И накрая вижте и един клип, който няма нищо общо с филма, но за който се сещаме всеки път, когато чуем името Асандж… Шон Лок е ш*^ан гений!

http://www.youtube.com/watch?v=D5b2br7vvBU

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *