Джуд Лоу - Dom Hemingway

Досега не сме имали повод да пишем за британската крими-комедия „Dom Hemingway” с Джуд Лоу, но тази седмица „Fox Searchlight” представиха два плаката и една снимка (която виждате по-горе), подготвяйки се за първите прожекции на фестивала в Торонто, и решихме, че е подходящ момент да се запознаем с филма. Повече щеше да ни хареса да видим някое трейлърче, но действителната премира на филма е чак април 2014, така че може да се наложи да почакаме малко повечко. Засега нека видим официалния синопсис.

Джуд Лоу играе Дом Хемингуей, харизматичен и избухлив разбивач на сейфове, който е едновременно забавен и опасен простак. След 12 години в затвора Дом отива заедно с партньора си Дики (Ричард Е. Грант) да си поиска своето – заплащане за мълчанието, което е спасило кожата на шефа му, мистър Фонтейн (Деймиън Бишир). Но след като едва се разминава със смъртта, Дом решава да потърси дъщеря си (Емилия Кларк), с която е загубил връзка преди години. За съжаление, много скоро „бившият” престъпник се връща към света, който познава толкова добре, твърдо решен да разчисти сметките си веднъж завинаги.

Как минава времето… Че кога Джуд Лоу започна да играе бащи на яки мацки? Както и да е, ето ги двата плаката, която трябва да ни убедят, че Лоу ще е супер смешен и видите ли, колко нетипична за него ще е ролята на Дом. За съжаление, единият плакат е доста слаб, а на всичкото отгоре и за двата е използвана една и съща снимка, но вече достатъчно сме гледали Лоу (в) и сме сигурни, че ще се справи отлично.

Dom Hemingway - плакат

Dom Hemingway - плакат

Сценарист и режисьор на „Dom Hemingway” е Ричард Шепърд, а в главните роли са Джуд Лоу, Ричард Е. Грант, Деймиън Бишир и Емилия Кларк.

Премиерата е чак 4 април 2014, но очакваме първите ревюта още другия месец, след първото му представяне на фестивала в Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *