curse-of-chucky-trailer-r

Много накратко, вече ви представихме един трейлър на „Curse of Chucky” („direct to DVD” продължение/римейк/рибуут на поредицата за куклата убиец Чъки), който изглеждаше точно според очакванията ни и както казахме и тогава, с удоволствие ще си изгледаме филма, когато се появи.

Сега имаме възможност да видим нов, нецензуриран трейлър, който е същият като предишния, но с една-две леки промени тук-там, които му придават малко по-мрачен (и съответно задоволителен) вид. Вижте.

(чрез Bloody Disgusting)

Ника (Фиона Дуриф) е потресена от ужасяващото самоубийство на майка си, когато властната ѝ сестра Барб (Даниел Бисути) пристига със семейството си, за да ѝ помогне в уреждането на делата на майка им. Докато сестрите спорят и обсъждат бъдещите планове на Ника, младата дъщеря на Барб намира утеха в червенокоса, говореща кукла на име Чъки (озвучавана за пореден път от Брад Дуриф), която наскоро е пристигнала мистериозно по пощата. Когато поредица от брутални убийства разтърсват семейството, Ника започва да подозира, че именно куклата е ключът към кръвопролитието. Това, което тя не знае е, че Чъки има лични сметки за уреждане и е твърдо решен да завърши – чак до кървавия му и шокиращ край – нещо, което е започнал преди 20 години.

Режисьор на „Curse of Chucky” е Дон Мансини, а в ролите са Фиона Дуриф, Брад Дуриф, Даниел Бисути, Бренън Елиът, А Мартинес и др.

Премиерата е 8 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *