Почти 20-годишната епопея по създаването на модерната версия на „The Secret Life of Walter Mitty” приключи и е време да видим как се е справил Бен Стилър там, където се провалиха режисьори от ранга на Стивън Спилбърг, Рон Хауърд и Гор Вербински и актьори като Джим Кери, Майк Майърс, Саша Барон Коен, Уил Феръл и Оуен Уилсън.

„Fox” разпространиха първия трейлър на филма, който честно казано, изглежда доста добре. Не разбираме нищо за историята, но пък получаваме известна представа за стила и цялостния тон на филма. Струва ни се, че ако Стилър не е направил някаква сериозна грешка (каквато за момента не виждаме), „The Secret Life of Walter Mitty” като нищо може да се превърне в тазгодишния „Животът на Пи” и да отнесе ако не награда, то поне някоя номинация за „Оскар”. Вижте.

Преди да даваме окончателни оценки (и прогнози за награди), ни се ще да видим един по-конвенционален трейлър, в който да видим малко повече от историята и от изпълненията на актьорите. Защото голяма част от ефекта на трейлъра се дължи на песента „Dirty Paws” на „Of Monsters And Men” и бихме искали да знаем дали подобно усещане може да бъде постигнато и без нея. Иначе браво на Бен Стилър, винаги сме знаели, че е талантлив, но тук успява да ни изненада.

Уолтър Мити (Бен Стилър), редактор в списание „LIFE”, води анонимен и безинтересен живот, от който често „бяга” отдавайки се на фантазии посред бял ден за героизъм, романс и екшън. Когато животът му и този на колежката му Черил (Кристен Уиг), към която изпитва сериозно привличане, е поставен в опасност, Уолтър предприема действие в „реалния живот”, което го отвежда на приключение по-невероятно от всичко, което някога си е представял.

Режисьор на „The Secret Life of Walter Mitty” е Бен Стилър, който изпълнява и главната роля, а сред останалите актьори са Адам Скот, Кристен Уиг, Шърли Маклейн, Шон Пен, Патън Осуалт, Катрин Хан и др.

Премиерата на филма е 25 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Еее, ми много ясно, че ще вземе червения. 😀
    Изглежда страхотно!!

  2. покрай „Dirty Paws” на „Of Monsters And Men”, от тук, от там, съвсем случайно чух няколко различни песни, поинтересувах се, те се оказаха към саундтрака на филма……баси якия саундтрак