Размотаването с „по-дълъг/по-къс/тийзър” трейлър уж е измислено за поддържане на напрежението, но на нас вече отдавна „не ни трябва жокер”, защото твърдо сме решили да видим как ще се изложат „за последно” – в ергенски смисъл и в купонджийска среда – четиримата класни дядовци Дъглас, Де Ниро, Фрийман и Клайн.

Споделяли сме детайли по развитието на проекта, сега е ред да ви предложим „пълния” трейлър на „Last Vegas”, за да сте наПълно подготвени каква Вегас-фиеста ще вихри именития квартет.

Дали пък не можеше да е малко по-нетрадиционен този трейлър? „Last Vegas” си изглежда отвсякъде като клиширана комедийка, която – ако не беше уникалният актьорски състав – много лесно можеше да бъде пропусната в небитието. Ама авторите на филма залагат на сигурно – на Имена. Ще си позволим да припомним отново историята, само защото много ни харесва как изглежда и звучи „носителят на Оскар”…

Били (носителят на Оскар Майкъл Дъглас), Пади (носителят на Оскар Робърт де Ниро), Арчи (носителят на Оскар Морган Фрийман) и Сам (носителят на Оскар Кевин Клайн) са приятели от векове. Когато Били, най-заклетият ерген на групата, най-сетне предлага брак на 30-тина годишната си (разбира се!) приятелка, четиримата стари другари се отправят към Лас Вегас, решени да забравят възрастта и да възкресят славните си дни. Но десетилетията са променили „Града на греха” и приятелството им ще бъде подложено на неподозирани от тях изпитания, ала този квартетът въпреки всичко ще покори града!

Режисьор на „Last Vegas” е Джон Търтълтауб, а в ролите освен Майкъл Дъглас, Робърт Де Ниро, Морган Фрийман и Кевин Клайн участват още Мери Стийнбърджън, Джери Ферара, Романи Малко, Рождър Барт и др.

Филмът излиза на екран в Щатите на 1 ноември.

Майкъл Дъглас, Робърт Де Ниро, Морган Фрийман и Кевин Клайн

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. – I;m Getting meried!
    – To that young lady who’s half of your age!?
    – She almost 32!!
    – I have a hemoroids just almost 32…..

    Хахаххаах! Нема такъв смех баце, напрово се насрах от смех….
    Ще се гледа,, надявам се да е хубав. Ако има повечко подобни реплики определено ще си заслужава 😉

  2. Ето как с един филм могат да се изложат накуп четири легенди.