Комиксовата екшън екранизация (с комедиен привкус) „2 Guns” на Марк Уолбърг, Дензъл Уошингтън и режисьора Балтазар Кормакур ще дебютира по екраните този петък и от „Universal” изведнъж са се усетили, че освен първия трейлър и няколко снимки от филма, не сме виждали почти нищо и вероятно доста хора не знаят за него (а пък тези, които знаят, може да са го забравили, тъй като трейлърът е от преди четири месеца), затова в последния момент правят един отчаян опит за маркетингов „push”, като изсипват един куп рекламни материали.

„Звездата” сред тези материали е един нецензуриран трейлър, който в интерес на истината не показва почти нищо ново в сравнение с първия трейлър, просто допълнително акцентира на забавните отношения между героите на Уолбърг и Уошингтън, а компания му правят шест клипа, един поглед зад кулисите, включващ няколко коментара на актьорите и доста от кадрите в трейлъра, както и един куп нови снимки. Вижте.

Нецензуриран трейлър

Клипове

Поглед зад кулисите

2 Guns” е екранизация на едноименния комикс на Стив Грант и разказва за две ченгета под прикритие – нито един от тях не подозира за истинската самоличност на другия, които са изиграни от мафията и са принудени да бягат както от престъпниците, така и от бившите си колеги. Оцеляването и на двамата зависи от това как всеки ще понесе досадните недостатъците на другия.

Режисьор на „2 Guns” е Балтазар Кормакур („Контрабанда”), а в ролите са Марк Уолбърг, Дензъл Уошингтън, Пола Патън, Бил Пакстън, Джeймс Марздън, Едуард Джеймс Олмос и др.

Премиерата е 2 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *