Много накратко една позакъсняла, но доста интересна „новина” – кавичките не са толкова за това, че късно се включваме по темата, а по-скоро за това, че не бяхме съвсем сигурни как точно да категоризираме информацията. В случая не ставаше въпрос за класически  слух от рода на „някой някъде споделил нещо, втори го вързал с друго изказване, трети го интерпретирал” и дори не бихме го нарекли спекулация в класическия смисъл на думата. Но вместо да се обясняваме какво и как, ето за какво точно става въпрос.

Преди броени дни на официалната Facebook страница на филма „Хищниците” на Нимрод Антал и Робърт Рордригес се появи следната снимка с надпис „Something is coming…”:

Разбира се, от това няма как да стане ясно дали иде реч за някоя видео игра, комикс, специално Blu-ray издание или, както се надяваха феновете, за предстоящ нов филм. Но предвид факта, че „Fox” направиха „Хищниците” с идеята да дадат ново начало на франчайз, шансовете да става дума за нов филм от поредицата не бяха малко.

Първоначално се очакваше отговор на загадката да се получи в края на седмицата, когато започва Comic-Con – градът, който виждате на по-горната снимка през термо-погледа на Хищник е Сан Диего и то частта, където се провежда конвенцията, а „Fox” са обявили, че ще има специална изненада на официалния им панел – но Hero Complex изпревариха събитието и разпространиха информацията, че не става въпрос за филм, а за Blu-ray и по-точно за подготвяното 3D издание на „Хищникът”, за което само бегло сме споменавали във Facеbook.

Ами, може би така е най-добре – почитатели сме на образа и бихме гледали нов филм от поредицата, но ако е нещо като предишния опит на Родригес и Антал, по-добре да минем без него. И понеже сме сигурни, че ще има и такива, които ще се присетят за „Прометей”, ще кажем, че ако направят нещо подобно, ще сме доволни, дори и да е със същите противоречиви резултати, само дето не виждаме никакъв шанс за това.

За финал ще кажем, че все пак е възможно от „Fox” да отричат, за да запазят официалното обявяване за Comic-Con – не е като да не се е случвало и преди – така че, с безсмъртните думи на бат Арни, „stick around!” за официално потвърждение в края на седмицата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *