passion-images-30062013-01

Точно преди две седмици видяхме един нов плакат и няколко снимки от супер-очаквания „Passion” на Брайън Де Палма, който (след като се завъртя по големите фестивали) изчезна от хоризонта, без да е ясно кога точно – и дали въобще – ще се появи в киносалоните.

Тогава споделихме, че се надяваме това да е началото на рекламната кампания, която в крайна сметка ще доведе до така чакания показ, и изглежда, че точно това се случва, защото „Entertainment Tonight” разпространиха първия щатски трейлър на филма, а вече имаме и обявена премиерна дата.

Преди да го видите, имайте предвид, че е възможно той да показва малко повече, отколкото е необходимо, така че гледайте на ваша отговорност. (Update: Ако трейлърът не ви се зарежда, можете да го видите тук: Noomi Rapace Online)

Искаме да кажем единствено, че филмът изглежда като „класически Де Палма” в стил „Dressed to Kill”, „Body Double” и „Raising Cain” (а конкретно този трейлър ни напомня и на „Femme Fatale”) и ни се гледа като за световно и в момента сме в бясна борба с принципите си, да не се подадем на изкушението и да го изгледаме на компютъра, тъй като от няколко дни е достъпен (при това в отлично качество) в добре известните ни торент тракери. Ако трябва да бъдем честни, битката е кажи-речи загубена…

Като допълнение, вижте още няколко нови снимки от филма.

Еротичен трилър в традицията на „Dressed To Kill” и „Първичен инстинкт”, „Passion” на Брайън де Палма е история за смъртоносната битка за власт между две жени в безмилостния свят на международния бизнес. Кристин притежава стил и елегантност, така типични за жена, която разполага с пари и власт, а нейното протеже – невинната, симпатична и наивна Изабел – има десетки брилянтни идеи, които Кристин без проблем и без скрупули открадва. Нали и двете са в един отбор… Кристин се наслаждава на контрола си над по-младата жена, завличайки я все по-дълбоко в игра на прелъстяване и манипулиране, на власт и унижение. Но когато Изабел попада в обятията на един от любовниците на Кристин, започва истинска война. В нощта на убийството Изабел е на балет, а Кристин получава прелъстителна покана. Но от кого? Кристин обожава изненадите. Чисто гола, тя се отправя към загадъчния любовник в спалнята…

Passion“ е римейк на френската психодрама „Love Crime” („Crime d’amour”) с Кристин Скот Томас и Людивин Сание. Режисьор е Брайън Де Палма, а в ролите са Рейчъл Макадамс, Нуми Рапас, Доминик Купър, Каролине Херфурт и Пол Андерсън.

Филмът ще е достъпен VOD от 1 август, а от 30 ще може да бъде видян и в кината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *