Последния път, когато писахме за „Jobsбиографичния филм за Стив Джобс, в който ролята на създателя на „Apple” се изпълнява от Аштън Къчър – беше в края на януари, когато видяхме първия клип от филма. Тогава знаехме, че премиерната му дата трябва да е пролетта, но в последствие „Open Road” решиха да я отложат с малко, за да могат да организират по-качествена реклама.

Пет месеца след споменатия по-горе клип, първата стъпка в рекламната им стратегия е вече факт и това е трейлърът, който можете да видите по-долу.

Никога не сме били фенове на проекта и този трейлър не прави абсолютно нищо, за да ни спечели – продължаваме да не сме впечатлени нито от Къчър, нито от самия филм, който отвсякъде ни изглежда като телевизионен (в смисъл, малко евтино) и не изпитваме сериозно желание да го гледаме, още повече, че отзивите от фестивала в Сънданс не са никак добри.

Ако „по-качествената реклама” на „Open Road” ще се изразява в подобни трейлъри, струва ни се, че по-добре да бяха пуснали филма през пролетта. Макар че то самата реклама не е зле, всичко идва от съдържанието.

Като допълнение, вижте и няколко нови снимки.

Jobs - Аштън Къчър

Jobs - Аштън Къчър

Jobs - Аштън Къчър и Джош Гад

Режисьор на „Jobs е Джошуа Майкъл Стърн, а освен Аштън Къчър, ще видим и Джош Гад като Стив Уозниак, Лукас Хаас, Дж. К. Симънс, Дермът Мълруни, Матю Модийн, Аманда Крю, Джеймс Уудс и др.

Премиерата е 16 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Като ги гледам всичките мога да кажа, че само Дермът Мълрoни просто забива в тая роля….

  2. Въпреки нулевото ми уважение към Apple, филмът изглежда да е качествен.

  3. Джопс е съобразителен маркетинг хипи – нито гениален, нито направи революцията, за която хипстърите го набеждават. Къчър си е бездарник. Откровен.