Досега единственият ни поглед към изключително радушно приетия режисьорски дебют на Джоузеф Гордън-ЛевитDon Jon” – разказващ историята на един модерен Дон Жуан, който се бори с пристрастеността си към порното – бяха няколко снимки, но във връзка с наскоро обявената премиерна дата на филма, „Relativity Media” (които се изръсиха с рекордните 4 милиона за правото да го разпространяват) представиха и дългоочаквания първи трейлър и никак не е трудно да видим защо и по какво толкова са си паднали публиката и критиката в Сънданс и SXSW.

My body, my pad, my ride, my family, my church, my boys, my girls and… my porn.

На фона на 99% от нещата, които излизат в (мухлясалия и полумъртъв) жанр на романтичните комедии, „Don Jon” звучи като истинско откровение. Трейлърът определено оставя впечатление за един забавен, изключително симпатичен и искрен филм със свежа история (и смеем да твърдим по-актуална от всякога) и отлични изпълнения – и Левит и (особено) Скарлет изглеждат прекрасно. Честно казано нямаме търпение да му хвърлим едно око.

За Джон Мартело всичко в живота му е свързано със секс: апартамента, колата, семейството, църквата и, разбира се, жените. Приятелите му дори го наричат Дон Джон, заради способността му да сваля „десетки” всеки уикенд без грешка. Но дори и най-страхотните свалки не могат да се сравняват с трансцеденталната наслада, която той постига, гледайки порно. Недоволен и незадоволен, той започва да търси по-задоволителен секс, но вместо това научава важен урок за любовта и живота чрез връзката си с две много различни жени.

Режисьор и сценарист на „Don Jon” е Джоузеф Гордън-Левит, който изпълнява и главната роля, а компания му правят Скарлет Йохансон, Джулиан Мур, Тони Данза, Бри Ларсън, Глини Хедли и др.

Премиерата е 18 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тая новина съм я пропуснал нещо. Ей ся без да искам попаднах на трейлъра в мрежата и веднага се връщам тук да ви нахокам, че сте го пропуснали. 😀
    Баси, изкъртих се на трейлъра. Мн. свежо изглежда. Ще се гледа!