Ужас! „Дърти хлапета” не беше тотален „embarrassment” като „Джак и Джил”, но въпреки това си беше прилично тъп дори и за Адам Сандлър и честно казано, по скалата от 1 до 10, желанието ни да видим втора част е отрицателно число.

Мотивите за това продължение са ясни: Сандлър не е това, което беше – филмите му не изкарват толкова пари, колкото преди – а като изключим анимационния „Хотел Трансилвания”, „Дърти хлапета” е най- касовият филм в кариерата му с 272 млн. Така че в действителност не е изненада, че „Дърти хлапета 2” се оказва реалност.

Вижте първия трейлър (чрез Yahoo!).

Мдааааа… Ако не друго, поне има простотии – моментът с елена беше доста приличен – и силно се надяваме и самият филм да е такъв, а не да е пълен с житейските елементаризми на Сандлър, с които бъкаше първата част. Само че като гледаме надписите за „осигуряването на по-добър живот за децата”, и факта, че на тях е обърнато специално внимание в началото на трейлъра (кадрите са от първия филм), ни се струва, че точно това ще получим.

Главните действащи лица нямат с какво да ни изненадат – знаем им репертоара прекалено добре, а що се касае до появите на Шакийл О’Нийл и Тейлър Лаутнър, двамата са се излагали къде-къде по-впечатляващо, така че тук почти(!) получават „pass”.

Слава богу и тук, както и при първия филм с Мадисън Райли и Джейми Чънг, имаме утешение, заради което сме склонни да издържим цялото нещо, а именно предводителката на мажоретките Ерин Хедъртън. Хвърлете един поглед на снимките ѝ най-долу, за да си оправите настроението.

А сега вижте отвратителния тийзър постер.

Дърти хлапета 2

Режисьор на „Дърти хлапета 2” е Денис Дуган, а в ролите са Адам Сандлър, Кевин Джеймс, Крис Рок, Дейвид Спейд, Салма Хайек, Мария Бело, Мая Рудолф, Ник Суордсън, Анди Самбърг, Стив Бушеми, Тейлър Лаутнър, Шакийл О’Нийл, Майло Вентимиля, Патрик Шварценегер, Джон Ловиц, Уил Форте и др.

Премиерата е 12 юли.

Ето и обещаните снимки на Ерин.

Ерин Хедъртън

Ерин Хедъртън

Ерин Хедъртън

Ерин Хедъртън

Ерин Хедъртън

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments