От всички фантастични проекти тази година, най-големи притеснения изпитваме за „After Earth” на М. Найт Шамалан и причините за това са доста. Най-главната обаче не е заради предишните му няколко филма (които по принцип бихме нарекли грешни стъпки или стъпвания накриво, но това неговото са си бая по-сериозни травми) или пък заради сюжета, а заради това, което виждаме в рекламите му до момента. Просто не ни изглеждат добре и това си е.

Може би точно заради тези притеснения изоставаме малко с представянето на филма – то не че е имало чак толкова неща за отразяване, но все пак един телевизионен спот, плакат и сменена премиерна дата (тя бе изтеглена от 7 юни на 31 май) не са съвсем без хич – и сега се възползваме от дебютиралия нов удължен телевизионен спот, за да наваксаме. Вижте!

Искаме да кажем само, че в удължения ТВ спот има кадри, които изглеждат потресаващо зле откъм ефекти – особено в началото. Дори и в „Последният повелител на въздуха” нямаше подобни неща. Искрено се надяваме в самия филм да не изглеждат така.

Ето и плаката.

After Earth

1000 години след като редица катаклизми принуждават човечеството да напусне Земята, Нова Прайм е новият дом на хората. Легендарният генерал Сайфър Рейж (Уил Смит) се завръща при семейството си, готов да бъде баща на 13-годишния си син Китай (Джейдън Смит). Когато астероид поврежда кораба на Сайфър и Китай, те катастрофират на Земята, вече непозната и страховита планета. Докато баща му умира в кораба, Китай трябва да пресече опасния терен, за да намери спасителния маяк. Китай винаги е искал само и единствено да бъде войник като баща си. Днес получава този шанс.

Новата премиерна дата е 31 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Намирам доста нагло и неприятно да промотираш децата си в кинопроекти с твое участие… то не беше щерка му, не беше сина му… двоен хонорар ли взимат, що ли?

  2. Изобщо не намирам за нагло да „промотираш“ децата си в сфера в която ти самия си някой и те имат нужното желание да се занимават със същото. За всеки родител е удоволствие и дълг да удари едно рамо на децата си в изграждането на кариерата им.
    А в конкретния случай, при положение, че сюжета го изисква аз лично нямам нищо против да наблюдавам баща и син заедно … още повече, че им се получава … засега 🙂

  3. Наистина се надявам това да е завръщането на Шаямалан,щото ако и тоя филм “sucks“ не знам дали, ще може да излезе от положението в което е сега.Иначе спотовете не са зле,но вярно щеше да е по-добре ако бяха поработили още малко над ефектите :).