Университет за таласъми

След една доста сериозна плакатна офанзива от страна на „Disney” отново е ред на пълен трейлър на „Университет за таласъми” и този път дори научаваме подробности за сюжета на филма. Ако не друго, не можем да се оплачем, че анимацията не се рекламира достатъчно – освен снимки и плакати, досега сме виждали и тийзър трейлъри, ТВ спот, първия трейлър, видео зад кулисите и дори студентски карти за учащите (и работещите) в самия университет.

За щастие, този трейлър не е просто още от същото – въпреки че много се радваме на Майк и Съли, когато се дърлят, особено на космите, които вторият пуска – и дори за непознатите става ясно, че сюжетът се върти около ежегодните „Scare Games”, в които различните „братства” и „Greek houses” ще се състезават. Вижте трейлъра и не се притеснявайте, ако в началото ви се струва познат – още на 20-тата секунда чудовищните студенти вече са забравили ученията и се впускат в това, което най-често наричаме „студентски живот”.

Режисьор на „Университет за таласъми” („Monsters University”) е Дан Сканлън, а като Майк и Съли – в оригинал! – отново ще чуем гласовете на Били Кристъл и Джон Гудман. Сред останалите актьори са Хелън Мирен, Стив Бушеми, Дейв Фоли, Джулия Суини, Кен Джонг, Джон Ратценбъргър, Питър Сон, Келси Грамър, Франк Оз, Роб Ригъл и др.

Премиерата на филма е 21 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *