Въпреки че дебютира една идея по-късно от обещаното, дългоочакваният нов трейлър на „Man of Steel” е вече тук и ако не друго, нагледно илюстрира обещанието на Кристофър Нолан и режисьора Зак Снайдър, че това ще е епичният „Супрмен”, който феновете очакват от години.

На първо гледане в 4 през нощта изглежда, че филмът ще си има всичко като за качествено лятно комиксово развлечение – драма, екшън, колоритни герои и тук-там кофти ефекти. Ще ни се да го изгледаме още няколко пъти на свежа глава, преди да оформим окончателното си мнение – сигурни сме, че в момента пропускаме един куп любопитни детайли, но на този етап ни се струва, че оценката ни ще е положителна. Все пак не очакваме Оскарови претенции, въпреки сериозната заявка за качествена драматична основа.

Едно от малките неща, на които искаме да ви обърнем внимание, е музиката – както знаете, Ханс Цимер е композитор на филма и ще трябва да се справя с иконичната тема на Джон Уилямс. Не сме съвсем сигурни, че музиката, която чуваме в трейлъра е от самия филм, но определено му пасва.

Вижте като бонус и няколко снимки, част от които вече сме виждали (тук са с по-добро качество), но сред тях има и нови, какъвто е и първият ни поглед към злата героиня на Антие Трауе – Фаора.

В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатан и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. Това вече е глуповат екшън, който бих гледал. 🙂
  п.п
  … Щял да даде на хората идеал, към който да се стремят и те щели да тръгнат след него, да се спъват, да падат, … но след време щели да застанат заедно и той щял да им помогне да постигнат чудеса…
  Айде бе?!?
  И послe Еймито пита, тоя „S“ какъв е ся? И се оказва, че бил надежда, разбираш ли. Тя се опитва да предложи S-думата, за която всички си мислим, ама не успява. А сега де, щом не е думата, за която си мислим, коя ли ще да е?!?
  http://www.amazon.com/Word-Short-History-American-Tradition-Socialism/dp/184467679X
  Знам, че се повтарям, ама тия работи ми вадят очите

 2. Може да летиш, а спираш тирове на стоп? Отвъд това, имам пълно доверие на Нолан, че и тук ще направи комиксова сага от ново ниво. Супера не ми е любим, но заслужава най-после епичен филм.

 3. @Makedonski
  Спира тировете на стоп,защото още не е открил произхода си.Все пак оттам сигурно започва пътешествието му към истината 🙂

 4. Ей Нолан няма да го разкара тоя Цимер. Преди време слушах една малка част от саундтрака на тоя филм и да ви кажа с изключение на едно, две места Цимер е копирал почти всичко от TDKR.

 5. :):):) Пътешествието ти към истината да започне от тираджия на магистралата наистина носи духа на извънземна култура.

 6. Като гледам Антие Трауе ми става ясно, защо са си взривили планетата. За съжаление, тя не е била на нея…
  „Супермен“ винаги ми е бил страшно плосък, наивен, лустросан, детски и дразнещ образ. Мазната лимба на Кристофър Рийв във филмите от 70-те има як принос за това! Но не само – не мисля, че досега е правено нещо гледаемо за него. 🙂
  Не очаквам чудеса, но се надявам, че Снайдер ще направи нещо не много по-лошо от „Пазителите“, въпреки че изходният материал на двата комикса е несъпоставим.