You’re not afraid of the dark, are you?

Девет години феновете очакват да чуят тази реплика и да видят отново любимия си анти-герой Ридик и ето, че най-накрая желанието им се сбъдва. Първият „first look” тийзър на „Riddick” е вече факт – представен лично от Вин Дизел, който е източникът на почти всичките ни ъпдейти за филма от последните няколко години – и макар да е изключително кратък (само 22 секунди) и да изглежда по-скоро като някой от онези досадни тийзъри на тийзърите, върши чудесна работа в представянето на филма.

Има си всичко, което трябва: Ридик, с все бляскащите си очи, гробовния глас и нелепите очила; обещание за екшън с привкус на евтинийка; яки извънземни гадини и най-вече усещане, близко до това на първия филм от поредицата, каквито бяха и първоначалните обещания на екипа. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=b1OkQTq0svk

Като за първи поглед толкоз. Ако сте чак толкова недоволни от дължината, не се косете, сигурни сме, че в най-скоро време ще видим истински, пълен трейлър.

В допълнение ви предлагаме да хвърлите едно око на няколко снимки от филма, както и на официалния синопсис.

Riddick - Вин Дизел и Карл Ърбан

Riddick - Вин Дизел

Riddick - Вин Дизел

Riddick - Вин Дизел

Riddick - Вин Дизел

Печално известният Ридик е изоставен на изпепелена от слънцето, отдалечена и безжизнена планета. Скоро обаче той е принуден да се бори за оцеляване срещу извънземни хищници, по-смъртоносни от който и да е човек, срещу който се е изправял. Единственият начин Ридик да се махне от планетата е като активира спасителния маяк, който привлича наемниците към планетата в търсене на наградата си.

Първият кораб, който пристига, води нов вид по-яростни и смъртоносни наемници, докато вторият е управляван от човек, преследващ Ридик с по-лични мотиви. С наближаваща буря, в която никой не би могъл да оцелее, времето на Ридик изтича, а преследвачите му няма да напуснат планетата без главата му като трофей.

Режисьор на „Ridick” e Дейвид Туохи, a в ролите са Вин Дизел, Карл Ърбан, Кейти Сакхоф, Джорди Мола, Мат Нейбъл, Бокийн Удбайн, Дейв Батиста, Конрад Пла, Раул Трухийо, Нолан Фънк, Кери Хилсън и др.

Премиерата е 6 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. мен точно „евтинийката“ ме притесняваше, защото за разлика от повечето фенове, аз харесах много и „хрониките“, а тук бюджета е 1/3, но останах много доволен, пък и представи ли се добре, Винчу е обещал още две продължения

  2. би било добре, ама ми е интересно твоето инфо от къде е?
    Все пак се води независим филм, Юнивърсъл, само отговаря за световното разпространение

  3. Аз тук ще се въздържам от коментари докато не видя пълния трейлър. 🙂 Ако е утре, значи супер. 🙂