Само преди два дни видяхме първия официален трейлър и плакат на „Кick Ass 2” на Джеф Уадлоу, който е продължение на една от най-забавните и интелигентни комиксови пародии от последните няколко години „Шут в г*за” на Матю Вон, а сега, като допълнение, получаваме поредица постери, които разкриват шестима от главните действащи лица във филма.

Освен добре познатите ни протагонисти Трепача (Kick-ass) и Тупалката (Hit-Girl), сред плакатите откриваме и основния злодей The Mother Fucker – с нетърпение чакаме да видим как ще бъде преведен на български (ние залагаме за нещо от рода на „Мамата си джа*а”) – както и един от любимите ни герои още на ниво история, Mother Russia.

Вижте дали някой ще ви допадне, а след това отново хвърлете едно око и на официалния синопсис.

Когато за последно видяхме младите супер-герои Трепача (Kick-ass) и Тупалката (Hit-Girl), те се опитваха да заживеят като обикновените тийнеджъри Дейв и Минди. Но с наближаването на последния учебен ден, несигурен какво ще прави оттук нататък, Дейв решава да организира първия супергеройски отбор.

За съжаление, Минди е принудена да се пенсионира (след като я хващат да се измъква от вкъщи без разрешение) и Дейв трябва да обедини силите си с „Justice Forever”, групировка предвождана от Полковник „Звезди и райета”, бивш, но реформиран мафиот.

Точно когато „Justice Forever” действително започват да разчистват улиците, първият суперзлодей The Mother F%&*^r, доскоро познат като Red Mist, сформира своя собствена лига на злодеи, които да отмъстят за случилото се с баща му.

Кick Ass 2” е режисиран от Джеф Уадлоу, а в ролите са Арън Тейлър-Джонсън, Джим Кери, Кристофър Минц-Плас, Клои Морец, Никълъс Кейдж, Джон Легуизамо, Доналд Фейзон, Кларк Дюк и Морис Честнът.

Световната премиера е през агуст 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *