Злите мъртви

Подготвяният от Феде Алварес римейк на хорър класиката на Сам Рейми „Злите мъртви” вече имаше своята премиера на SXSW и реакциите както на феновете, така и на критиката, са в доста голяма степен положителни. Това може само да ни радва, защото след като рекламите на филма ни превърнаха от тотални скептици, на които им се гадеше от самата мисъл за този римейк, в едни от най-надъханите фенове, една тотално негативна реакция щеше да ни съсипе. То не, че няколко добри отзиви са достатъчна гаранция, че след като изгледаме самия филм, няма да се чувстваме по подобен начин, но така поне шансовете за това са по-малки.

Но както и да е, причината за тази новина не е за пореден път да ви запознаваме с личните ни терзания, а да ви представим най-новото (плюс едно-две поизостанали неща) от рекламната кампания на филма. Предлагаме ви да видите представения от Феде Алварес, Брус Кембъл и Робърт Тапърд трейлър на филма, който е посветена на предстоящата му премиера на WonderCon, както и един кратичък клип. Вижте.

WonderCon трейлър

http://www.youtube.com/watch?v=0VRvq7biTmA

Клип

Като допълнение вижте и един куп поизостанали телевизионни спотове.

http://www.youtube.com/watch?v=FSvZpatncNo

Режисьор на „Злите мъртви” е Феде Алварес, Диабло Коуди е съ-сценарист, а Сам Рейми е продуцент. В ролите са Джейн Ливи, Шайло Фернандес, Джесика Лукас, Елизабет Блекмор и Лу Тайлър Пучи.

Премиерата е 12 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *