Игра на тронове

Update: Ден след публикуването на новината ни за последните рекламни клипове на трети сезон на „Игра на тронове”, НВО представиха и нов епичен трейлър, който може да видите по-долу.

Странно, не очаквахме, че футуристичния саундтрак на „TRON: Заветът“, може да ни се върже толкова добре, но е факт – според нас се е получило.

Остават 13 дни. Нямаме търпение.

Следва оригиналната ни новина от 17.03
–––

Точно две седмици остават до премиерата на трети сезон на супер-успешния фентъзи сериал „Игра на тронове” и от НВО продължават да ни подгряват с всевъзможни рекламни клипове, като най-новите попълнения са два отлични промо-трейлъра, озаглавени „War” и „The Beast” и четвъртия видео-лог, посветен на „най-малките детайли”.

В добавка НВО разпространиха и официален „recap”, в който главните актьорите ще ви преведат през по-важните събития, случили се във втори сезон. Ако пък искате да се върнете още по-назад, можете да го направите с един „recap” и на двата сезона, този път обаче без коментара на творческия екип.

War

The Beast

Ето и видео-лога и двата „recap”-а:

Видео-лог 4 – Vlog #4 – Down To The Smallest Detail
http://www.youtube.com/watch?v=5ypK9gTR4ok

Recap – Сезон 2 (с коментар)

Recap – Сезон 1 и 2
http://www.youtube.com/watch?v=bzxOv-KF9do

Завършваме с един супер-кратък синопсис на предстоящия първи епизод от новия сезон, озаглавен „Valar Dohaeris”.

Джон е отведен при Манс Райдър, Краля отвъд Стената, докато оцелелите от Стражата се оттеглят на юг. В Кралски чертог Тирион иска наградата си, а Кутрето предлага на Санса изход. Церсей дава вечеря за кралското семейство. Денерис отплава за Робския залив.

Още рекламни материали и повече за новия сезон (а и за старите също) на „Игра на тронове”, може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата е 31 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *