В края на месеца – по-точно от 29 до 31 март – в Сан Франциско ще се проведе тазгодишният „WonderCon”, на който по традиция ще бъдат представени не малък брой предстоящи жанрови филми и сериали, като един от основните акценти ще бъде доста очакваният „Pacific Rim” („Огненият пръстен”) на Гийермо дел Торо.

За да подгреят събитието, през последните дни „Warner” и „Legendary Pictures” разпространиха няколко viral снимки, които са добре дошли за феновете, тъй като напоследък единственото наистина интересно рекламно развитие около филма бяха двете концептуални рисунки, които видяхме преди повече от месец.

Надяваме се покрай панела на филма на WonderCon да се появят още ъпдейти – със сигурност ще бъдат показани ексклузивни кадри или най-малкото ще изскочи я някой нов плакат, я някоя друга снимка като долните, и се надяваме, че и ние ще можем да ги видим.

Pacific Rim

Pacific Rim

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени „Jaegers”, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен „Jaeger”, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Повече подробности за филма, в това число трейлъри, плакати и снимки, можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. очакваният „Pacific Rim” („Огненият пръстен”) на Гийермо дел Торо.

    Моля?????????
    Огнения пръстен….
    Моля ви се само това не…..
    Сакън, кажете кой е да ида да го изкормя…