Ето нещо, което се мотае в нета отдавна, но чак сега стигаме до него. Става въпрос за поредната жанрова мешавица „Gallowwalkers”, дело на режисьора Андрю Гот и Уесли Снайпс. Да, същият Уесли Снайпс, който е част от осемдесетарските и деведесетарските екшън звезди като Жан-Клод Ван Дам, Стивън Сегал и Долф Лундгрен (както и почти всички останали, които видяхме в двата епизода на „Expendables”), които успешно зачезнаха от небосвода и се отдадоха на боклучави „direct to DVD” евтинджоси.

Ако се чудите откъде Снайпс го е извадил този филм, след като в момента излежава 3-годишна присъда за неплащане на данъци, трябва да знаете, че „Gallowwalkers” беше заснет точно в началото на скандала в края на 2006, просто явно чак сега светът е готов да види резултата. А какъв е той може да прецените сами, като видите първия трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=ylfZl22YiWs

Тук няма какво толкова да коментираме. Имa един-два готини момента, но смятаме, че на всички е ясно, че става въпрос за класическа брадва. В последно време всички подобни уестърн-фентъзи/сай-фай/хоръри се провалиха впечатляващо и не очакваме „Gallowwalkers” да е изключение, още повече, че по всичко изглежда, че се взима на сериозно.

Това обаче не пречи да хвърлите едно око и на няколко снимки, както и на първия официален постер.

Gallowwalkers

Gallowwalkers

Премиерната дата на „Gallowwalkers” все още не е ясна, но се очаква да е тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *