Много накратко, „The Internship” не ни изглежда като най-вълнуващата комедия на света – пък и е режисиран от Шон Леви, когото никак, ама никак не харесваме – но определено смятаме да му хвърлим едно око, главно заради Винс Вон и Оуен Уилсън, тъй като сме почитатели на последната им колаборация „Ловци на шаферки”.

С две думи „The Internship” разказва за двама четиридесет и няколко годишни търговци, които остават без работа в следствие на навлизането на новите технологии. В опит да оцелеят и да докажат, че ги бива, двамата се уреждат със стаж в Google, но за да получат заветната работа, трябва да се изправят срещу група от най-елитните, интелигентни и технически напреднали младежи.

Вижте първия трейлър на филма, а веднага след това и кратък поглед зад кулисите и официалния плакат.

Както казахме, не изглежда като най-вълнуващата комедия на света, но има един-два смешни момента, а и химията между Вон и Уилсън все още я има, така че смятаме да им дадем шанс.

Ето и споменатите поглед зад кулисите и плакат.

The Internship - плакат

Режисьор на „The Internship” е Шон Леви („Розовата пантера”, „Нощ в музея”), а в ролите ще видим Винс Вон, Оуен Уилсън, Роуз Бърн, Джон Гудман, Дилан О’Брайън и Макс Мингела. Като допълнителен бонус ще видим и Уил Феръл, който ще има специална поява, ала „Ловци на шаферки”.

Премиерата е 7 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Мдам една от комедиите, които ще рискувам да гледам тази година. Просто ей така.. от айляк!