Дженифър Лорънс

Докато последният им филм „Наръчник на оптимиста” продължава да трупа награди и похвали (в момента, в който пишем тази новина още не са минали наградите „Оскар”, където има 8 номинации, но за сметка на това филмът току-що спечели 4 награди „Независим дух”, както и десетки други), режисьорът Дейвид О. Ръсел и Дженифър Лорънс потвърдиха не един, а два нови съвместни проекта.

От доста време знаем за неозаглавената криминална драма на Ръсел, която доскоро се казваше „American Bullshit” и в която участват Крисчън Бейл, Брадли Купър, Джереми Ренър, Ейми Адамс, а сега и Дженифър Лорънс. Доколкото разбираме, Лорънс се присъединява към екипа, без да замества никого, но засега нямаме представа в каква роля. Ето какво знаем за сюжета на този етап, но снимките трябва да започнат март месец, така че скоро може да име още информация:

Създаден по действителни събития, неозаглавеният проект на Дейвид О. Ръсел разказва историята на прословут финансов измамник (Бейл) и неговата любовница и партньорка (Адамс), които са принудени да работят с неконтролируем федерален агент (Купър), разкривайки други мошеници, мафиоти и политици. А в епицентъра на цялата история е избухливият и невъздържан кмет и местен герой на Камдън, Ню Джърси (Ренър).

Този неозаглавен засега проект винаги си е бил на Ръсел, който е привикал Лорънс, но сега научаваме за друга драма, от която актрисата се интересува от край време, а сега към нея се присъединява режисьорът. Според THR Ръсел ще режисира „The Ends of the Earth” по сценарий на Крис Терио („Арго”, който също процъфтява в тазгодишния „Сезон на наградите”) и отново по действителна история. „The Ends of the Earth” проследява живота на Ърнест Марланд, нефтен магнат, който през 1934 става и губернатор на Оклахома, и неговата осиновена дъщеря и по-късно втора съпруга, Лиди (Лорънс).

Не е ясно точно кога „Weinstein Co.” планират снимките на „The Ends of the Earth”, защото не само младата им звезда е доста заета с двете си големи Холивудски поредици и няколко по-скромни заглавия, но и новият им режисьор също има доста натоварена програма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *