От години внимателно следим „Играта на Ендър” и ще продължаваме в този дух, не само защото е екранизация на наш любим роман, но и защото много ни се е пригледала яка фантастика. Наистина това ни се случва доста често и като че ли е обичайното ни състояние, но точно сега умираме за наистина качествен сай-фай. А въпреки че я има вечната и винаги актуална опасност продуцентите (или режисьорът) да прецакат работата, много е възможно „Играта на Ендър” да се окаже един от най-добрите филми на 2013.

Предпоставките са налице: екранизация по класиката на Орсън Скот Кард, режисьор е Гавин Худ, който наистина е отговорен за безумието „Х-мен Началото: Върколак”, но е режисьор и на „Tsotsi”, продуценти са Алекс Курцман и Роберто Орси, които разбират това-онова от фантастика, а освен това са фенове на книгата, и в ролите са Харисън Форд, Бен Кингсли, Хейли Стайнфелд и Ейса Бътърфийлд. Снимка на последните двама е поводът за тази новина.

Стайнфелд и Ейса Бътърфийлд

По-долу можете да видите и 4 лога, представени от 4 големи фен-сайта на „Играта на Ендър” – Enderwiggen.net, Ender News, Ender’s Anisble и Ender’s Game Fansite. Това са лога на различните военни училища, които в българското издание на книгата са преведени като армия „Саламандър”, армия „Плъх” и така нататък, като последното лого е на особено важна армия.

Играта на Ендър

Играта на Ендър

Играта на Ендър

Играта на Ендър

Режисьор на „Играта на Ендър” („Ender’s Game”) е Гавин Худ, а в ролите ще видим Ейса Бътърфийлд, Харисън Форд, Хейли Стайнфелд, Бен Кингсли, Абигейл Бреслин, Виола Дейвис, Брендън Мейър, Арамис Найт, Мойзес Ариас, Джими Пинчак, Сураж Партасарати, Конър Керъл и Кайлин Рамбо.
Премиерата на филма е 25 октомври 2013.

Повече подробности за проекта можете да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *