Изненадани сме. Обикновено първият ни поглед към някое очаквано заглавие (особено при комиксовите филми) е някоя снимка със съмнително качество направена с телефон на снимачната площадка, но „Кick Ass 2” („Шут в г*за 2”) директно ни сюрпризира с официален кадър (така както трябва да правят абсолютно всички), при това на един от най-големите козове на филма – Джим Кери, който влиза в ролята на Полковник „Звезди и райета” (Colonel Stars and Stripes).

Очаквано, полковникът не е сам, а е в компанията на главния ни герой Шут в г*за, все още носещ кретенския си зелен костюм. В кадъра се промъква и едно маскирано куче, за което имаме усещането, че ще ни стане любимо. Но не се привързвайте много…

Шут в гъза 2 - Джим Кери и Арън Тейлър-Джонсън

Ето го и синопсиса на филма:

Когато за последно видяхме младите супер-герои Kick-Ass и Hit Girl, те се опитваха да заживеят като обикновените тийнеджъри Дейв и Минди. Но с наближаването на последния учебен ден, несигурен какво ще прави оттук нататък, Дейв решава да организира първия супергеройски отбор. За съжаление, Минди е принудена да се пенсионира (след като я хващат да се измъква от вкъщи без разрешение) и Дейв трябва да обедини силите си с „Justice Forever”, групировка предвождана от Полковник „Звезди и райета”, бивш, но реформиран мафиот.

Точно когато „Justice Forever” действително започват да разчистват улиците, първият суперзлодей The Mother F%&*^r, доскоро познат като Red Mist, сформира своя собствена лига на злодеи, които да отмъстят за случилото се с баща му.

Кick Ass 2” е режисиран от Джеф Уадлоу, а в ролите са Арън Тейлър-Джонсън, Джим Кери, Кристофър Минц-Плас, Клои Морец, Никълъс Кейдж, Джон Легуизамо, Доналд Фейзон, Кларк Дюк и Морис Честнът.

Световната премиера е 28 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Световна премиера, която с най-голямо удоволствие ще пропусна, предвид това какъв масивен боклук беше първата част.

  2. Първата част заедно с Looper са най-приятните изненади в последните години за мен…