Отдавна не сме пускали новина за един от любимите ни телевизионни сериали, но първата половина от трети сезон на „Живите мъртви” беше доста задоволителна и предпочитахме да гледаме и да се кефим, вместо да пишем, а после пък дойде „midseason break”-а и бяхме попарени от новината, че Глен Мазара напуска поста си на „шоурънър” заради „различия в мненията” с AMC за това накъде би трябвало да продължи сериалът (на който току-що беше дадена зелена светлина за 4-ти сезон), и на нас хептен ни се отщя да пишем.

След като мина малко време обаче решихме да не се тръшкаме, защото по същия начин се почувствахме след оттеглянето и на Франк Дарабонт, пък сериалът продължи доста успешно и без него, макар и след една критична дупка (първата половина на втори сезон). Затова сега правим една плаха стъпка към „новинарското ни съвземане” и ви предлагаме да видите един нов постер, който дава обещание за предстоящия сблъсък между Рик и Губернатора.

Плакат на продължението на 3-ти сезон на „Живите мъртви”

„Око за око”! Най-старата приказка на света, която обаче перфектно се връзва със събитията, които се разиграха в последните няколко епизода и разбира се, ще дадат сериозно отражение на това, което предстои. Сигурни сме, че доста хора ще спрат да ги дават и то не заради обичайните зомби причини. Нямаме търпение да видим как ще се развият нещата.

Живите мъртви” се завръща на екран на 10 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *