star wars resistance

След края на „Star Wars: Rebels”, който се вписа перфектно във вселената на поредицата, Disney и  Lucasfim не можаха да стоят дълго със скръстени ръце. Преди няколко дни беше обявен нов анимационен сериал, носещ името „Star Wars: Resistancе”, чиято премиера ще бъде тази есен.

Сюжетът на сериала ще се развива преди събитията от „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ и ще проследи историята на Казуда Хионо, новобранец, назначен от Съпротивата, чиято специална мисия е да шпионира набиращия сила Първи ред.

Ще видим някои от най-запомнящите се герои от предишните два филма, като пилота Поу Дамерън, заедно с любимия на всички BB-8, и капитан Фазма от Първия ред, които, за щастие, ще бъдат озвучени от техните live-action актьори – Оскар Айзък и Гуендолин Кристи. Сред останалите гласове ще чуем Джим Раш, Джош Бренър, Кристофър Шон, Сузи МакГрат, Скот Лорънс и други.

Надяваме се също като „Star Wars: Rebels”, и „Star Wars: Resistancе” да се отрази положително на поредицата, внасяйки свежест и галерия от нови персонажи.

Наскоро научихме също, че Lucasfim, които дълго време бяха обвинявани за липсата на полово и расово разнообразие зад камерата, за първи път ще включат в снимачните си екипи афроамериканка. Виктория Махони („Yelling to the Sky”), която има дългогодишен опит в режисирането на епизоди от множество телевизионни сериали, сред които „Анатомията на Грей” , „American Crime” и „Power”, ще се включи в снимачния екип на предстоящия „Star Wars: Episode IX“.

Със сигурност тази новина ще държи настрана холивудските упреци за полова некоректност, но се надяваме Дж. Дж. Ейбрамс и екипът му да се съсредоточат повече в качеството на филма, за да може и двете страни да са доволни.

Междувременно се надяваме да бъдем приятно изненадани от „Соло: История от Междузвездни войни“, чиято премиера e на 25 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *