Да сте виждали скоро толкова шокиращо добра „ръка”?! Като визия, за съдържанието все още не можем да съдим, тъй като разполагаме с един трейлър. А какво са 150 секунди за развихряне на този (почти) Royal Flush, при положение че обещанието е за фризиран и епилиран Стив Карел и дългокос Джим Кери. Но да не преразказваме – вижте!

Блясък и шоу – какво му трябва повече на човек? И магии, с които – виждате – добре се справят всички. Стив Бушеми е повече от очарователен, както и Алън Аркин. Карел се подвизава със странен тен и изписани очи, но сами по себе си визиите на персонажите могат да извикат само по една усмивка – първият път. Важно е как ще се развие историята и филмът да не „увисне” в пространството само с провокиращите си character posters.

В предишните информационни включвания по проекта сме споменавали и сюжетни подробности, ето сега един свръхкратък синопсис, буквално в едно изречение:

След раздялата с дългогодишния си сценичен партньор, известният, но изчерпал се фокусник от Лас Вегас Бърт Уондърстоун (Карел) трябва да мери силите си с новия, извоювал популярност на улицата илюзионист (Кери), който се появява на сцената.

Режисьор на „Burt Wonderstone” е Дон Скардино, ролите са разпределени между Стив Карел, Джим Кери, Оливия Уайлд, Джеймс Гандолфини, Стив Бушеми, Алан Аркин, Брат Гарет, Джилиан Джейкъбс и др.

Продуцират Warner Bros, а премиерата на филма се очаква да бъде на 15 март 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Мен лично много ми допада трейлъра, но не съм сигурен колко публика ще привлече. Дано все пак не отпадне от програмата на родните разпространители.

  2. Актьорския каст е впечатляващ, а и рекламата си я бива. Особено съм изненадан от участието на Стив Бушеми, но пък като гледам и той се справя отлично 🙂