В първия момент се сещаме за Мегаум – неизбежно-първосигнална, синя асоциация, а после ви дообясняваме, че творческият екип, създал последните анимации за Червената шапчица – „истината за…” и „… таен агент 3D”, се е подписал и под „Escape from Planet Earth”. Всъщност става дума за сценаристите, защото режисьор на това рисувано приключение е стори-бордиста на „Хортън” и „Аз, проклетникът” Кал Брънкър.

Скорч Супернова е национален герой на планетата Бааб и откликва на всеки зов за помощ. Случайно или не, той попада на Земята, където е заловен и затворен в специалната „Зона 51”, където се оказва, че има… още много инопланетяни. По невероятно стечение на обстоятелствата, брат му Гари Супернова също пристига на враждебната Земя, вкарват го в специалната територия за извънземни, а там ще се заформи най-грандиозното семейно и транс-планетарно бягство, което хората могат да си представят. Не че са надарени с кой знае какво въображение…

Гласовете на героите са раздадени на Сара Джесика Паркър, Джесика Алба, Брендън Фрейзър (той е нафуканият мускуляга), Джеймс Гандолфини, Крейг Робинсън и Роб Кордри (по-умният брат от семейството Супернова).

Премиерата на „Escape from Planet Earth” е планирана за 14 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *