По принцип смятахме, че сме писали достатъчно за „Zero Dark Thirty” на Катрин Бигълоу – два трейлъра, снимки и плакати – и нямахме намерение да пишем още една новина, но понеже материалите този път са посветени на Джесика Частейн, решихме, че заслужават да им обърнем специално внимание. Всъщност, доскоро не знаехме, че тя ще е главната героиня, но според най-новия плакат нашето момиче е основната движеща сила зад издирването и последвалото убийство на Осама Бин Ладен.

Първо обаче е един ТВ спот (вероятно първият от много), който си върши работата отлично и в 30 секунди представя филма доста добре. Единственото, което подразни нежните ни уши, е дикторът в началото, който не само използва най-смешния си гласец, но и някак прекалено смело обявява, че, видите ли, ето така е станало всичко. Сигурни сме, че Бигълоу и сценаристът (и продуцент) Марк Боул действително са били максимално точни до разказите на очевидци и участници в историята, но не сме чак толкова наивни да си мислим, че ще видим възстановка. А и, често казано, не искаме.

Следват няколко снимки, предимно на Джесика, както и един плакат, изцяло посветен на нейната героиня. Просто не можем да ви обясним колко се радваме, че Джесика набира все повече популярност и получава признанието, което заслужава. Много ни радва тази жена и това си е.

Zero Dark Thirty - плакат

Zero Dark Thirty - Джесика Частейн

Zero Dark Thirty - Джесика Частейн и Кайл Чандлър

Zero Dark Thirty - Джесика Частейн

Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty” е режисиран от Катрин Бигълоу, а в главните роли ще видим Джесика Частейн, Кайл Чандлър, Марк Стронг, Джоуел Еджъртън, Наш Еджъртън, Скот Адкинс, Едгар Рамирес, Крис Прат, Джейсън Кларк и Джеймс Гандолфини.

Премиерата е 11 януари 2013 (ограничен показ от 19 декември).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *