Крайно време беше! Почти година и половина измина откакто видяхме последния тийзър трейлър на биографичната драма за Ип Ман (създателя на бойното изкуство уин чун) „The Grandmasters” на Уон Кар-уай.

Оттогава насам съдбата на филма беше обгърната в мистерия и до нас достигаха само късчета информация за всевъзможни проблеми и преснимания, а непрестанно променящата се премиерна дата в един момент съвсем изчезна. Сега обаче изглежда, че филмът вече е завършен и според слуховете премиерната му дата е съвсем скоро – всъщност 18 декември. И като доказателство, че този път нещата са сериозни, получаваме и първия пълен трейлър на филма.

Ех, тази Джан Дзъи, бе! Въобще не е хубава, начи!

Трейлърът може да е без превод и да не разбираме абсолютно нищо от това, за което се говори, но от друга страна визуалната страна е супер силна и успява да компенсира. Освен това от толкова много филми за Ип Пан, вече сме добре запознати с историята му, така че можем да запълваме дупките.

Като цяло „The Grandmasters” изглежда обещаващо и ни се струва, че ще бъде нещо повече от претенция, по която да ахкат само кино-снобите.

Режисьор е Уон Кар-уай. В ролите са Тони Лън, Джан Дзъи, Зао Беншан, Джулиан Чън, Чън Ли и др.

Китайската премиера е 18 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Или шегата за Джан Дзъи не мога да я разбера (може би си има своя контекст/история), или авторът си има собствено мнение, което се различава от това на повечето хора за тази изключително красива актриса. 🙂 🙂 Чакам да го видя, какво ще излезе от този филм, ще е интересно. 🙂

  2. He cи разбрал шегата – мацката е турбо хот и май всички тук единодушно сме съгласни с това 🙂