Джак Никълсън

Заслужил ли си да те смятат за легенда, дори да снимаш веднъж на 10 години – вниманието на публика и критика ти е в кърпа вързано! Вероятно с цел „покачване на акциите” на новия им филм „The Judge”, Warner Bros. държат Джак Никълсън да влезе в ролята на татко на персонажа, за който е ангажиран Робърт Дауни-син.

Историята ще разкаже за мастит адвокат, който се прибира у дома след смъртта на майка си и открива, че неговият болен от Алцхаймер баща (който е съдията!) е заподозрян в убийство. Синът се заема сериозно със случая и със защитата на семейството, разбира се.

Продуцент на проекта вероятно ще бъде самият актьор чрез Team Downey Productions, режисьор се очаква да бъде Дейвид Добкин („Шаферките”, „Размяната”), а първият драфт на сценария е дело на Ник Шенк, в чийто актив са „Гран Торино” и римейка на „Робокоп”.

Можем само да гадаем какво означават думите на THR „сега текстът е в ръцете на Никълсън” – дали ще го оценява, дали вече го е харесал или пък ще се ангажира с пренаписването му (между 1963 и 1971 година той е автор на шест сценария). При все че нищо още не е сигурно, ние много искаме да видим мистър Никълсън отново на екран, и само си представяме колко взривоопасно би било съжителството му в кадър с Робърт Дауни-син. А дано!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Дааа 🙂 Робърт Дауни и Джак Никълсън могат да направят страхотен дует. Въпреки, че по-би им отивал малко по-комедиен сценарий 🙂