Рупърт Сандърс

След неприятното (за някои) разочарование от „Снежанка и Ловецът”, режисьорът му Рупърт Сандърс продължава напред, загърбил спомена от аферата с (недоразумението) Кристен Стюарт (все пак съпругата му Либърти Рос е поне два пъти по-хубава от здрачната вампир-любимка!) и вперил поглед в научно-фантастичен сюжет.

Тази комбинация винаги е музика за нашите уши – бъдещият филм се очаква да бъде адаптация по разказа „Fondly Fahrenheit” на големия Алфред Бестър (който е сред любимите ни автори – „Унищоженият” е една от най-добрите фантастики, които сме чели), чиито главни герои са един плейбой и андроид, а историята е описвана като „Бони и Клайд в космоса”. Как да не сме изпълнени с радост?

Филмът ще се нарича „The Juliet” и по-запознати източници твърдят, че съответната „Бони” в очакваната история ще бъде „уникална, притежаваща специална тайна”. Вероятно андроидът ще бъде толкова съвършен, че на „Клайд” ще му е трудно да се усъмни в неговата човечност. Добавена е още една подробност – „тонът ще наподобява този на поредицата за Борн”.

На нас не ни трябва повече – „изкуствена” Жулиета и междузвуздни гангстери, много сме „за” да видим какво може да се получи от подобни обещания. И няма да се зареждаме със скептицизъм отсега по повод режисьорската опитност на Сандърс – вярно, „Снежанка”-та му беше дебют, и в него присъстваха доста режисьорски грешки, но ние вярваме във възможността да се поучиш от тях и да по/направиш възможното в следващия си проект.

Продукцията стартира през идната пролет, като дотогава може би ще стане ясно дали режисьорът ще се включи и в планирания ри-буут на Ван Хелсинг, написан от Кърцман и Орси и с Том Круз (все още има сили след толкова „невъзможни” мисии?!) в главната роля.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *