It’s been a long time | now I’m | coming back home… Wait…

Време му е на Дани Бойл да се върне към „набързо заснетия” през миналата есен трилър „Trance”. Работата по този проект започна преди подготовката на Олимпийските игри и по план сега е вече време за монтаж. Сигурно затова в мрежата се появиха образи, които да ни напомнят, че трябва да сме в час с „пулса на времето”.

Не че не сме ви информирали за филма – напротив, обаче данните вече доста се различават – освен Фасбендер, липсват и Скарлет Йохансон, и Колин Фърт. Единствените известни от преди константи са Дани Бойл и Джеймс Макавой, който е в ролята на „злия гений”-асистент в аукционна къща, замислил дързък обир. Удар в главата му докарва амнезия, а той единствен знае къде е откраднатата картина. Може би така изгелждат последиците от удара?

Джеймс Макавой

Джеймс Макавой

Дани Бойл

Сред другите изкушени да работят с Дани Бойл са Розарио Доусън, която е гадже и на двамата главни заговорници, а вторият е шефа на отбора бандити Венсан Касел. След като партньорът му не успява да възстанови късчетата пъзел в паметта си, групата крадци започват да подозират персонажа на Макавой в двойна игра и се принуждават да използват хипноза, за да разберат истината и да измъкнат информацията от главата му.

Предвижда се готовият „Trance” да излезе на кино догодина, но кога точно – това предстои да узнаем. Очакваме тази информация с нетърпение, защото следим Бойл от времето на „Плитък гроб” и очакваме с нетърпение новото попълнение във филмографията му.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Вие хубаво следите филмографията му, ама последните попълнения в нея не са особен повод за гордост.

  2. 127 часа не е повод за гордост? От историйка, която може да се разкаже с две изречения, Дани Бойл направи първокласен филм. Той просто умее да разкаже история.

  3. „127 часа“ беше чуден!
    „Милионера“ не го харесвам, ама ако аз, с моя филм взема 8 Оскара, щях да съм горд, че и три пръста отгоре. 🙂 🙂