Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy” може да не са най-популярните комиксови супергерои и трябва да си признаем, че за нас са абсолютно непознати, но като част от така наречената „Втора фаза на Marvel”, не можем да пропуснем толкова важно развитие около проекта. Въпреки че слуховете се носят от около месец, чак сега беше официално потвърдено, че режисьор на филма действително ще е Джеймс Гън, който ще напише и последния вариант на сценария, за да е сигурен, че отговаря на неговото виждане.

Ако се чудите кой точно е Гън, уви, няма да можем да ви помогнем много – въпреки че чуваме само прекрасни неща за него, работата му като режисьор и чувството му за хумор, ние не сме съвсем убедени, защото макар и да не сме гледали „Super”, хвърлихме едно око на „Slither” и честно казано, не ни е любим. Но след като Джос Уидън одобрява избора му („Толкова е ненормален, толкова умен, кадърен и твори от сърцето…”), кои сме ние да се съмняваме.

Ето какво казва и самият Гън чрез Facebook:

„Снощи получих разрешението на Кевин Файги да ви съобщя, че да, аз ще пренапиша и режисирам „Guardians of the Galaxy”. Аз съм фен на комиксите на „Marvel”, на космическите епоси и на енотите, така че от 5-годишен чакам шанса да направя този филм. Кевин, Джос и всички в „Marvel” са невероятни и сме решени да направим нещо величествено, красиво и уникално. Невероятно развълнуван съм. И съм невероятно благодарен на феновете за подкрепата и окураженията. Благодаря ви, наистина ме трогнахте. Това е засега. Освен снимки на кучето и котката ми от време на време, няма да пускам нищо във Facebook чак до август 2014, когато е премиерата на „Guardians’”!”

За съжаление, на този етап няма нищо друго за споделяне – премиерата на филма е 1 август 2014 и ще трябва да почакаме Гън да се ориентира във вселената на „Marvel” и галактиката на „Guardians”, преди да се заговори за кастинг, първи поглед, тийзъри, трейлъри и т.н.

Междувременно ще задоволим глада за „Marvel” супергерои с „Железният човек 3”, „Тор 2” и „Капитан Америка 2”, преди да се стигне и до завършека, „Отмъстителите 2”, който се чака по кината на 1 май 2015. За последния са ни обещани нови герои, но след като засега нямаме представа кои са те, а възможности има хиляди, на този етап няма да си губим времето да спекулираме. Но ще ви държим в течение…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *