Честно казано, след официалното потвърждение, че „Хобит” ще стане трилогия, и последвалото обявяване на заглавия и премиерни дати, очаквахме следващият ни ъпдейт да е така чаканият втори трейлър (знаем, че в нета се мотае една версия на първия, която включва 0,5 секунди нови кадри, но това не се брои), или поне нов видео дневник, но, уви, това не се случи. Вместо това получаваме нова поредица снимки. Не, че е нещо лошо, просто както казахме, очаквахме друго.

Самите снимки няма какво да ги коментираме, те са пределно ясни. Единственото, което трябва да отбележим като по-интересно е, че накрая може да видите кадър на Гари Хъмфрис, който изтърпява сериозните процедури по превръщането му във Великия гоблин (чудовищния главатар на гоблините, обитаващи града под Високия проход в Мъгливите планини), а веднага след това и как най-вероятно (снимките не са официални, а са от игра с карти) ще изглежда във филма.

Хобит: Неочаквано пътешествие

Хобит: Неочаквано пътешествие

Хобит: Неочаквано пътешествие

Хобит: Неочаквано пътешествие

Хобит: Неочаквано пътешествие

Великия гоблин

Великия гоблин

Великия гоблин

Премиерата на първия филм от трилогията „Хобит: Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey”) е 14 декември 2012.

Повече за филмите може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Тоя с лъка ако и във филма така смята да стреля, ставам и си излизам! 🙂