И както вече всички разбрахме – всичко е свързано! Особено в новия филм на Том Тиквер и дуото Уашовски – „Cloud Atlas”, чието развитие следим от години. След като видяхме впечатляващия трейлър стана ясно, че Warner Bros. са пуснали вече и официалния уебсайт на филма, а съвсем скоро в нета бяха пуснати и любопитните визуални превъплъщения на актьорите, натоварени с образите на няколко персонажа в рамките на шествековното повествование на историята.

Любимците ни от видените визии са татуирания Хю Грант и „вариациите” на Хюго Уийвинг, като всички останали са безспорно майсторски попадения. Шест са основните сюжетни нишки, изтеглени от романа на Дейвид Мичъл. Първата история е позиционирана в средата на 19 век, а последната – в далечното бъдеще, в Хавай след апокалипсис. От всичко, което сме наблюдавали досега, „Cloud Atlas” изглежда изключително добре, свръх-амбициозен и вълнуващ по толкова различни параграфи, че още от сега сме убедени в потенциала му за награди и възторжен прием на публиката.

Премиерата му е на фестивала в Торонто, което означава, че съвсем скоро ще имаме и конкретни отзиви. Разпространението му на екран в Щатите стартира на 26 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *