Sentence is death!

Ние сме едни от малкото хора, които не се разочароваха от първия официален трейлър на „Dredd” и продължаваме да очакваме с интерес филма, който, ако може да се вярва на създателите му, трябва да е по-мрачна и по-точна екранизация на класическия комикс на 2000 AD „Judge Dredd”.

Пореният ъпдейт в рекламната му кампания е motion poster, представен от SuperHeroHype, които съобщават още, че филмът ще присъства на предстоящия Comic-Con, така че можем да очакваме още новини и интересни неща около него. Що се касае до самия motion poster, ако до момента не сте харесали нищо от филма, не очаквайте това да стане сега.

Ядрена война е изпепелила Земята. Оцелелите живеят в Мега-градове – единствените оазиси на псевдо-цивилизацията, които пазят хората от населените с мутанти територии, известни като “Прокълнатата Земя”. В Мега-Сити Едно, където полицаите се наричат Съдии и имат правото да арестуват, осъждат и екзекутират престъпници, използвайки брутална сила, Съдия Дред (Карл Ърбан) обединява сили с младата си колежка Съдия Андерсън (Оливия Търлби), за да открие и унищожи престъпна организация, водена от Ма-Ма (Лина Хийди), отговорна за разпространението на „reality-altering” наркотик, наречен SLO-MO.

Режисьор на „Дред” („Dredd”) е Пийт Травис („Точен прицел”), а в ролите ще видим Карл Ърбан като Дред, Лина Хийди като антагониста Ма-Ма и Оливия Търлби като партньора на Дред, Касандра Андерсън.

Премиерата е 21 септември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *