Името на режисьора Боб Люин може и да не се свързва с множество хитове и пълнометражни блокбастъри, но работата му по документални и телевизионни проекти, пък и това, което виждаме в трейлъра, ни дава основание за благосклонност. Още повече историята е истинска – на поета и писателя Марк О’Брайън, който е осакатен от полиомиелит и прикован на легло до края на дните си. Но животът в него го тласка към откриването на нови хоризонти… Вижте първия трейлър на драматичния „The Sessions”:

Главните роли във филма са поверени на Джон Хоукс и Хелън Хънт, като именно нейната героиня е парньорът, който се ангажира да задоволи сексуалните стремления на обездвижения си „пациент”. Терапевти, приятели, съ-чувстващи и съ-участници правят възможното в името на една човешка мечта…

Премиерата на филма преди няколко месеца на фестивала в Съндас предизвика възторжени отгласи, особено за превъплъщението на Хоукс. Трейлърът обещава трогателен, забавен и вдъхновяващ филм, посветен на човешкото общуване. В специална роля на отец-душеприказчик ще видим Уилям Х. Мейси, а премиерата на филма е планирана за 26 октомври 2012.

И се постарайте да не сравнявате (предварително) филма с „Морето в мен” и „Скафандърът и пеперудата”!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *