Даниел Зовато § Уила Фицджералд
Даниел Зовато § Уила Фицджералд

През май ви информирахме за предстоящия „Misfortune“, в който Джон Кюсак се юрва да си търси незаконно придобитото богатство от тройка младежи, които случайно се натъкват на него. Сега към проекта са се присъединили още две актьорски имена – Даниел Зовато („It Follows“) и Уила Фицджералд („Beach House“), като нe e ясно oще каква точно ще е нейната роля, докато неговата ще е именно на един от „късметлиите“, които антигероят Милър ще погне с всякакви средства.

Лъки МакКий
Лъки МакКий

Припомняме, че продуценти на „Misfortune“ са Лий Нелсън и Дейвид Бюлоу от Envision Media Arts, a cценарият е на Джаред Бътлър и Ларс Норберг, като трилърът ще е под ръководството на Мими Стайнбауер от Radiant Films International. Режисурата пък ще бъде поета от интересния и крайно некомерсиален Лъки МакКий, известен из ъндърграунда със заглавия като „May“, „The Woods“, „The Woman“, „Red“ и „All Cheerleaders Die“ (последните два са сърежисирани съответно от Т. А. Дийзън и от Крис Сивърстън).

Началото на снимките е предвидено за 3-ти октомври, което означава, че има шанс да зърнем готовия филм в края на следващата година или най-късно през първата половина на 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *