Той толкова много обича кучето си. И просто си го иска обратно… Виновен ли е за това, че слуша в час, където галванизират жаби? И че е достатъчно умен, че да проведе сам рискования експеримент в една гръмотевична нощ?!

Не може да се оплачете от липса на информация по новия-стар проект на Тим Бъртън „Frankenweenie”, който ние особено много ценим, и чийто пълен трейлър добави допълнителна тръпка в очакването.

http://www.youtube.com/watch?v=8c-kfsgxR9A

Дали ми се причува, или началните кадри звучат точно като „Кошмари преди Коледа”? В погледа на малкия Виктор се оглежда бързия младоженец и негов адаш от „Булка-труп”, ала това ми се струва съвсем логично и дори очаквано – „татко” им е един, все пак.

Физиономиите на децата са супер, белия кичур в прическата на пудела също е свеж акцент, а какви колосални чудовища ще се измъкнат от последните им обиталища – направо… нямам търпение да видя какво е измайсторил по сценарий Джон Аугуст (негови са „Голяма риба”, „Чарли и шоколадовата фабрика”, „Булка-труп”, а на „The Nines” е и режисьор!), който има за задача да „шлифова” историята на Тим Бъртън и Ленард Рипс.

„Онзи, когото истински обичаш, завинаги остава с теб – в сърцето ти.” Прочувствената реплика много приляга на проекта – завинаги останал в мислите на Бъртън, и най-сетне реализиран. Филмът ще бъде разпространяван на 3D от компанията-мащеха на „Кошмари преди Коледа” – Disney, премиерната дата е 5 октомври, а специфичния зелен цвят на надписите се явява страхотен акцент върху черно-бялата визия. И да, целият филм ще е такъв – черно-бял! Old-fashioned, бейби!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *