Понеже Uzumaki от дни ни ръчка да пуснем първия плакат на продуцирания от Сам Рейми хорър „The Possession” (а ние се офлянкваме), сега бързаме да ви представим трейлъра, че ако пропуснем и него, ‘ептен ще ни вгорчи живота с пасивно-агресивното си поведение.

Затова вижте го без много-много приказки! This august darkness lives inside! Буквално!?

Честно казано, доста противоречиви чувства ни обземат спрямо този филм. От положителната страна са името на Сам Рейми, който е продуцент (да, правил е доста сериозни тъпотии като такъв, но въпреки това, когато името му е свързано с хорър, това винаги е плюс до доказване на противното), фактът, че не е „found footage” (алелуя!) и това, че поне на пръв поглед нямаме намесени отказали се от официална служба свещеници, които са привикани да направят един „последен” екзорсизъм.

От друга страна обаче е свръх досадното (и обикновено напълно невярно) „създаден по действителен случай”, от което ни е писнало повече и от „found footage” стилистиката, както и това, че отново говорим за добре познатото демонично обсебване – това, че религията не е обичайната, е без значение. Също така, въпреки няколкото много добри момента, по-голямата част от трейлъра изглежда доста генеричен.

Явно засега ще трябва да изчакаме още малко, за да видим накъде ще се наклонят везните. А сега вижте споменатия по-горе плакат, който със сигурност радва:

The Possession - плакат

Както вече стана ясно, продуцент на „The Possession” е Сам Рейми, режисьор е Оле Борнедал („The Substitute”, „Just Another Love Story”), а в ролите са Джефри Дийн Морган, Кира Седжуик, Грант Шоу, Мадисън Дейвънпорт и др.

Премиерата е насрочена за 31 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Вече 10 пъти го гледах и ме кефи все повече и повече. Явно Узумаки има перфектен вкус спрямо хорърите 😉

  2. Плаката или трейлъра гледа 10 пъти? 🙂

    И да ти кажа, този Узумаки, нищо не разбира от хоръри! 😀 😀

  3. Как плаката, не за трейлъра говоря. Между другото аз на плакати много внимание не обръщам.