Понякога се радваме, но по-често се дразним доста, когато по една или друга причина се наложи смяна в заглавието на филм, който очакваме с интерес. Такъв е случаят с „Killing Them Softly”, който доскоро беше известен под името „Cogan’s Trade”. Точно така, изключително обещаващият проект на Андрю Доминик и Брад Пит, който следим с интерес от доста отдавна, сега е известен с това, не бихме казали непременно лошо, но доста по-“дженерик” заглавие.

Но както и да е, не бихме допуснали да съдим за качествата на един филм по заглавието му, още повече, когато зад него стоят хора като Доминик, Пит и още един куп талантливи актьори. Да не говорим, че той вече беше показан на фестивала в Кан и отзивите са изключително положителни. Не, че сме изненадани, де.

Та, да си дойдем на темата, покрай премиерата на филма в Кан бяха разпространени кратък клип и тийзър постер, които можете да видите по-долу.

Въпреки че клипчето е кратичко, по него можем да съдим за общия тон, който ще гони Доминик, а и нагледно можем да се уверим, че ако не друго, то поне актьорски ни чака един доста силен филм. Все пак ще изчакаме и първия истински трейлър, преди да си вадим генерални изводи.

А сега вижте и доста стилния тийзър постер.

Killing Them Softly - плакат

Сценарист и режисьор на „Killing Them Softly” е Андрю Доминик („Chopper”, „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд”) по едноименния роман на Джордж Хигинс, а в главните роли ще видим Брад Пит, Рей Лиота, Джеймс Гандолфини, Гарет Дилахънт, Ричард Дженкинс, Сам Шепърд, Скут МакНейри, Бен Менделсон и Бела Хийткоут.

Премиерата на филма е 21 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *