Ако това заглавие ви е зарадвало, нека да кажем, че борбата на колегите, които наистина направиха всичко възможно да видим „Прометей” подобаващо на гигантския екран на IMAX, нямат нищо общо с цялата работа, а трябва да благодарите на нас, защото просто се сцепихме от стискане на палци и от молби на де що има божествени създания, филмът да дойде.

Но шегата настрана, наистина следяхме развитието на проблема отблизо и трябва да ви кажем, че се наложиха доста маневри и финтове. Така че, стягайте се, палете джапанките и към Софето, защото иначе следващия път наистина ще ни се размине.

След тази приятна новина, вече спокойно можем да продължим с отразяването на рекламната кампания на филма, която си тече с пълна сила. Преди няколко дни в нета се появиха четири нови снимки (да, чак сега ги пускаме; ние ви казваме, че бяхме заети да канализираме морална подкрепа за филма и не ни оставаше време да пишем, вие не ни вярвате), а вчера дебютираха и останалите артефакти (вече сме виждали един) от археологическите разкопки, които се споменават (и показват) в трейлърите на филма. Вижте ги!

„Прометей” („Prometheus”)

„Прометей” („Prometheus”)

„Прометей” („Prometheus”)

„Прометей” („Prometheus”)

Prometheus

Prometheus

Prometheus

Prometheus

Prometheus

Prometheus

Prometheus

„Прометей” („Prometheus”)

Накрая завършваме с информацията, че саундтракът на филма вече е достъпен за „pre order” в „Аmazon”.

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Българската премиера е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Това сега е добра новина 🙂 Ще дебнем сайта и ще чакаме да си запазим билетчета на най-хубавите места :Д

  2. В първата седмица няма да има как да са една след друга. През нея на ден ще има само по една прожекция – вечерна от 22:00. Така че някой, ако ще идва специално до София за филма ще има по-богат избор на часови варианти през втората седмица на разпространение.

  3. Саундтракът е за приордър на амазон, обаче за всички е ясно в коя точно дупка ще си го завираме да се върти, нали? Някой от… ВАС подочувал ли е какво може (т.е. колко не го може) този момък Стрейтенфелд дето се е развъртял около Ридли напоследък? И дава ли си сметка колко пъти по-добър щеше да се окаже Робин Худ, ако вместо него бяха взели истински композитор?

    Иначе, разиграващата се фенбойщина по този много-вероятен-провал е чак трогателна. 🙂

  4. Бъзиках се за едната след друга 🙂
    Силвър, важното е да се забавлява човек… а щом и сълза ще пролее, значи си живее щастливо ;Д

  5. Да, даааа, Silver, знаем за теб! Само чакам да обявят PG-13 рейтинга, за да ни го тикаш в лицето. 🙂 Не дай си боже филмът да не е хубав, тогава ще напусна планетата, щото няма да може да се живее с теб! 🙂

    И BTW на мен саундрака на „Американски гангстер“ (с и смият филм) ми харесват! Кажи ми сега колко съм зле! 🙂

  6. … & специално от източна България,
    за премиерата на големия мега-екран ..
    ще се включа & аз!
    Благодаря на всички, за които това зависи от вас.
    ПРОМЕТЕЙ: I M A X (аз-на-макс ; )