Джулиан Мур

Преди около месец, когато стана ясно, че Клои Мориц е получила главната роля в предстоящия римейк на хорър класиката „Кери”, споменахме слуховете за Джулиан Мур и Джоди Фостър и споделихме, че нямаме нищо против една от двете изиграе майката на Кери. Сега Bloody Disgusting съобщават, че „Columbia Pictures” са в „близки преговори” с Мур и въпреки че още не е 100% сигурно, има огромен шанс тя да поеме ролята. Което от своя страна означава, че римейкът на „Кери” от отвратителна гавра в крайна сметка се превърна, ако не в супер очакван хорър, то поне в проект с потенциал.

Честно казано, когато за първи път обявиха, че се планира римейк на класиката на Брайън Де Палма – или повторна екранизация на класиката на Стивън Кинг, или както там предпочитат да наричат такива проекти – не ни е минало през ум дори, че в цялата история може да има нещо положително. Но сега, въпреки че продължаваме да смятаме, че проектът е излишен, не можем да отречем – новият „Кери” няма как да е толкова зле, колкото очаквахме първоначално. Първо, режисьор ще е Кимбърли Пиърс, в главната роля ще видим Мориц, а Джулиан Мур – която просто няма слаба роля, дори и когато участва в супер слаби филми – ще е идеална като ужасяващата майка на Кери.

След всичко това започваме да си мислим, че може би има някаква истина в обещанията за екранизация по-близка до романа на Кинг, отколкото до екранната версия на Де Палма (това би ни умилостивило още малко). Дали наистина е така ще стане ясно чак на 15 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не съм сигурен, че Клои Мориц ще може да се справи с ролята на Кери, но Джулиън Мур е родена за роли подобни на майката на Кери … иначе на мен идеята за римейка не ми се струва толкова лоша …. стига да е направен като хората естествено 🙂

  2. @MadMax
    Всеки римейк е лоша идея. 🙂

    @фрей лотър
    МорЕц е, ама всеки път забравям. Ще се постарая следващия вече да я напиша правилно. Кога обаче ще я редактирам по старите новини… 🙁

    @UZUMAKI
    Мур е по-голем урод! 🙂