В края на януари видяхме първата официална снимка от екранизацията на романа на Дон Уинслоу „Savages”, с която се надяваме Оливър Стоун да се завърне във форма (споменавали сме, че харесваме „W.” и “Уолстрийт: Парите никога не спят”, но не може да има никакво сравнение със старите му филми), а сега, благодарение на JoBlo, можем да видим и първия плакат, представляващ по-цветна вариация на този на „Вавилон” и загатващ за кретенското многопластово измерение на историята.

Savages - плакат

Да се надяваме скоро време да се появи и първият трейлър.

Бъдещето на отглеждащите марихуана в Лагуна Бийч Бен и Чон изглежда прекрасно, докато не получават заплашителен и-мейл от мексикански наркокартел. Към мейла е прикачена снимка на обезобразени трупове на други независими търговци. Посланието е ясно, но въпреки това Бен и Чон се опитват да запазят бизнеса си и в отговор картелът отвлича красивата приятелка на момчетата срещу откуп от 1 милион долара.

Междувременно шефката на картела Елена има проблеми с конкуренцията, както и с някои от собствените си хора. Бен и Чон предлагат сделка, на която Елена не може да откаже, и така се стига до изпълнения с насилие, но изключително задоволителен край на историята.

Режисьор на „Savages” е Оливър Стоун, а в ролите освен Арън Джонсън, Тейлър Кич, Блейк Лайвли и Бенисио дел Торо, ще видим Салма Хайек като боса на наркокартела, Джон Траволта като корумпирано ченге от „Отдел наркотици”, Ума Търман като майката на Офелия, наскоро номинирания за „Оскар” Деймиън Бишир като адвокат измамник и Емил Хърш, за чиято роля все още не знаем подробности.

Премиерата е 6 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Защо прилича на „Вавилон“ сега? 🙁 Толкова много искам този филм да е як, че бих се разплакал, ако не е. Шегувам се разбира се, но по според мен Оливър Стоун не е правил хубав филм от „Всяка една неделя“ през 1999г., така че този проект е много важен за него!

  2. Стоун Е правил хубав филм след 1999 и той се казваше Александър. И онова за Буш не беше кой знае колко лошо.

    На постера най-хубавото нещо е логото на joblo. 🙂

  3. @ Silver

    „Александър“ е по-добър от много филми, които излизат по кината, но не е толкова добър, колкото най-добрите филми на Оливър. А, иначе за „W“, според мен беше по-добър от „Александър“, но не по-добър от всеки един 90-тарски и повечето 80-тераски филми на Стоун.

  4. На „Александър“ съм гледал само киноверсията и беше сбъркана от към структура на разказа. Можеше много по-добре да го направи. Със сигурност обаче, е един от най-слабите филми на Стоун.

  5. Не един от най-слабите, а най-слабият филм на Оливър Стоун е „Александър“. Но пак е по-добър от филмите на Адам Сандлър (и не говоря за „Гроги от любов“ а за мнозинството му от филми!). 🙂

  6. Да, „Punch-Drunk Love“ е жесток! Само този филм го крепи Сандлър, Ама сигурно и аз да се снимам при Андерсън и аз ще играя добре. 🙂